NovoLab d.o.o. je britansko – srpska kompanija, osnovana 1996 godine, sa sedištem u Beogradu. Osnovna delatnost je isporuka, servis i održavanje laboratorijske merno-kontrolne i naučno istraživančke opreme. Prateći program obuhvata isporuku laboratorijskog stakla, hemikalija, potrošnog materijala i nameštaja, kao i pribora za nastavu na svim nivoima obrazovanja.

NovoLab d.o.o. teži da svoje poslovanje stalno unapređuje i sigurnim koracima gradi prepoznatljiv imidž na tržištu u oblasti prodaje, tehničke podrške i posleprodajnog servisa/održavanja laboratorijske, merno-kontrolne i naučno-istraživačke opreme.

Našim kupcima nudimo samo najbolje proizvode od velikog broja proizvođača, kao i korisne informacije, tehničke savete i usluge nakon prodaje. Jednom rečju brinemo o našim kupcima, ostvarujemo njihove potrebe i očekivanja i to predstavlja siguran put ka ostvarenju naših ciljeva. Iskusni serviseri su dostupni za instalaciju, servis i podršku za svu opremu koju prodaje NovoLab d.o.o..

 Poslovanje u NovoLab-u je u skladu sa zahtevima standarda ISO 9001:2015. Sertifikat ISO 9001:2015 garantuje da je NovoLab zadovoljio kompletne zahteve postavljene od strane Međunarodne organizacije za standardizaciju (ISO) u svim poslovnim aktivnostima koje se odnose na prodaje, tehničke podrške i postprodajnog servisa/održavanja laboratorijske,  merno-kontrolne i naučno-istraživačke opreme.Uvođenjem Sertifikata ISO 9001:2015 unapredili smo poslovanje sa ciljem zadovoljavanja zahteva korisnika.

Zaposleni u NovoLab-u poseduju visoki nivo znanja i iskustva iz oblasti koje predstavljaju osnovnu delatnost rada i uz stalnu edukaciju i proširivanje znanja spremni su da odgovore zahtevima i potrebama kupaca. Svakim danom učvršćujemo timski duh.  Na osnovu dugogodišnjeg rada u oblasti opremanja laboratorija NovoLab d.o.o. je ostvario dobru saradnju sa proizvođačima opreme i pribora preko zastupanja, distributerstva i razvijenih partnerskih odnosa za plasman njihovog programa.